dimarts, 2 de febrer de 2016

SORTIDA A L'AJUNTAMENT DE TERRASSA I ELTREBALL DE L'ESQUELET HUMÀ DELS ALUMNES DE TERCERSORTIDA A L'AJUNTAMENT DE TERRASSA 

El passat dijous dia 14 de gener, els nens i nenes de 3r vam fer una sortida per visitar l’Ajuntament de Terrassa. Ens van ensenyar i explicar totes les parts de l’edifici, vam estar al saló de plens i ens van explicar que allí es feien reunions molt importants. També vam estar al despatx de l’alcalde, en Jordi Ballart. El vam conèixer de primera mà i li vam fer preguntes que ens interessaven. Va ser molt amable i simpàtic amb nosaltres i ens va portar per un lloc secret!
Després vam anar a esmorzar i jugar a la plaça on està la Torre del Palau, que el dia abans havíem treballat als tallers de Plàstica. Ens vam fer una foto a l’escala de la torre, que ens va agradar molt. Ens ho vam passar genial! Esperem repetir aviat!L’ESQUELET HUMÀ.


Com que a Coneixement del Medi Natural estem treballant l’esquelet humà, hem après tots els noms dels óssos d’una manera molt divertida. Hem anat retallant lletres de diferents periòdics per anar formant els noms dels óssos. Ens agrada molt fer aquests treballs tot i que ha sigut una mica costós!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada